Red de Estudios sobre Juventud y Sociedad
Universitat de Lleida
P. Victor Siurana 1
25003 Lleida
rejs@geosoc.udl.catEnlaces
Media

Carles Feixa sobre jóvenes latinos en Madrid. Ver  video

Documentos audiovisuales del Congreso Internacional XXIX Seminario Interuniversitario de Pedagogía Social:  Pedagogía Social, Juventud y Transformaciones sociales. Ver vídeos

 Canal de You tube del Centro Reina Sofía sobre Adolescencia y Juventud. Ir al canal

Estéticas y Transiciones video investigación de Frank Marcon sobre el uso contestado de los espacios públicos por jóvenes en la ciudad de Barcelona como resultado de investigaciones etnográficas realizadas durante el año de 2016 en Barcelona.

Recursos

L’AcPpJ proposa la realització d’un estudi dels perfils dels i de les professionals de joventut avui

Després d’anys convulsos i de crisi, l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ) vol tornar a realitzar un estudi dels perfils professionals en l’àmbit de la joventut i comprovar quins, en l’actualitat, són els referents i actuen arreu de Catalunya. Aquest estudi haurà descriure els perfils dels i de les professionals de joventut avui, amb les seves funcions i característiques.

És per aquest motiu que l’AcPpJ cerca un/una professional, una organització o una empresa per a la realització d’un estudi dels perfils dels i de les professionals de joventut de Catalunya a 2016.

Cliqueu aquest enllaç i informeu-vos de la proposta i convocatòria senceres (temps per presentar-s’hi fins l’11 de desembre)